Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αρμενοχωριτών

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΤΩΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, μετά την διαδικασία εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αρμενοχωριτών και την συγκρότηση των εκλεγμένων μελών σε Σώμα, ορίστηκε ομόφωνα το νέο Δ.Σ. ως εξής:
Πρόεδρος: Γιάγκου Σταυρούλα
Αντιπρόεδρος: Γρούϊου Ελένη
Γ.Γραμματέας: Αποστόλου Ελευθερία
Ταμίας: Δελκούση Θεοδώρα
Έφορος Πολιτισμού: Τσομπάνη Μαρία
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Αποστόλου Ξανθίππη
Έφορος Υλικών και Αθλητισμού: Γιοφτίδου Κατερίνα
Αναπληρωματικά μέλη:
Σλιαρίδου Καίτη
Μαύρου Δήμητρα
Για το νέο Δ.Σ. δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, καθώς αποτελείται ως επί το πλείστον από πρόσωπα τα οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη και πλούσιο έργο στο Αρμενοχώρι. Αυτό σε συνδυασμό με την προσθήκη μελών με δίψα για δουλειά και προσφορά, δικαίως δημιουργούν υψηλές προσδοκίες και δημιουργικές απαιτήσεις.
Έχοντας ως γνώμονα την διαφάνεια, την ισότητα, τις αξίες, αλλά και όλες τις Αρχές που απαιτούνται για την υγιή λειτουργία ενός Συλλόγου, το νέο Δ.Σ. στέλνει το ενωτικό μήνυμα προς όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην ανάδειξη της πολυδιάστατης προσέγγισης και λειτουργίας του.
Προσδοκούμε στην υπέρβαση, γι’ αυτό θεωρείται επιβεβλημένη η ενεργή συμμετοχή όλων. Εκπτώσεις στην προσφορά δεν υπάρχουν, περιμένουμε μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες και πρωτοποριακές ιδέες ο Σύλλογος να ευημερήσει.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντεπεξέλθουμε στις σύγχρονες προκλήσεις.