Το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας ξεκίνησε τη λειτουργία των τμημάτων του

Με τον καθιερωμένο αγιασμό , ξεκινά αισιόδοξα η νέα Λυκειακή χρονιά!!! Το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας πρόσφερε κεράσματα στα μέλη του, παλαιά και νέα, με την ευχή να κυλήσει η νέα σεζόν με καλές συμμετοχές, ωραίες και επωφελείς εκδηλώσεις ,και με καλές συνεργασίες. Η Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τα μέλη, παρουσίασε το νέο μέλος του ΔΣ την κα Ειρήνη Θεοδώρου , η οποία θα συμμετέχει ως δόκιμο μέλος του ΔΣ στη θέση της αποχωρήσασας κας Χρυσαυγής Χατζηλάμπου. Η Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πολύχρονη παρουσία της κας Χατζηλάμπου και στην συνεισφορά της στην παρουσία του Συλλόγου στη Φλώρινα.

Τα τμήματα χορού  ξεκινούν τη λειτουργία τους σήμερα Πέμπτη (26/9/2019) στις 7μμ στο Ισόγειο της Περιφερειακής ενότητας και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, ενώ το παιδικό τμήμα κάθε Παρασκευή στις 5 μμ στο ισόγειο της Περιφερειακής ενότητας .

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν το χορό και την παράδοση να συμμετέχουν στα τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων που εκτός από τα χορευτικά λειτουργούν και το τμήμα λογοτεχνίας καθώς και το τμήμα decoupage.

Η συμμετοχή όλων μας χαροποιεί και ενδυναμώνει τις προσπάθειες του ΔΣ για ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες δράσεις.

Καλή χρονιά, καλή δύναμη , καλή παρουσία του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας στα δρώμενα εντός και εκτός του τόπου μας!!!

Για το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας

Η Πρόεδρος

Χριστίνα Γκόλνα