Το Λύκειο των Ελληνίδων υποδέχτηκε τον Σύλλογο Κοινωνικής -Πολιτιστικής Παρέμβασης Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας με χαρά υποδέχτηκε τον Σύλλογο Κοινωνικής – Πολιτιστικής Παρέμβασης του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής “ΑΡΓΩ”, από τις 5-8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ανταλλαγής επισκέψεων που καθιερώνει και ενισχύει με βάση την εξωστρέφεια του συλλόγου και την προβολή του τόπου μας.

Ο σύλλογος «ΑΡΓΩ» επισκέφτηκε την περιοχή των Πρεσπών και την πόλη του Μοναστηρίου της γειτονικής χώρας, όπου με την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή του Νίκου Ταμουτσέλη, καθηγητή εικαστικών μαθημάτων του τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, ξεναγήθηκαν στην Αρχαία Ηράκλεια.

Το Λύκειο των Ελληνίδων οργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη βραδιά παραδοσιακού γλεντιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρουσιάζοντας τοπικούς χορούς με την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου μας Ρίτσας Τρύφωνος. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους μας Γιάννη και Άννα Τσαμκόσογλου καθώς και τον Κώστα Στουμπιάδη για την υποστήριξη στην υλοποίηση αυτής της συνάντησης. Ευχόμαστε  να υπάρξουν και  άλλες παρόμοιες συναντήσεις και ανταλλαγές επισκέψεων!!!