Φωταγωγήθηκε η πελώρια ελληνική σημαία στο κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας 

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αλλά και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, αναρτήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας μια τεράστια ελληνική σημαία η οποία σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου,  το απόγευμα φωταγωγήθηκε.

Στον πλαϊνό τοίχο του κτιρίου του διοικητηρίου προβλήθηκαν διάφορα βίντεο αφιερωμένα στην επανάσταση ενώ ένα από αυτά δημιουργήθηκε από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας. Στα βίντεο συμπεριλήφθηκε και σχετική με το θέμα έκθεση φωτογραφιών.

Για την 25η Μαρτίου αλλά και τη συμβολική αυτή κίνηση ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές δήλωσε τα εξής:

«Χρόνια πολλά. Πάντα ελεύθεροι.  Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της επαναστάσεως του 1821, τιμούμε σήμερα τον αγώνα των προγόνων μας, τον διαχρονικό αυτόν αγώνα των 200 χρόνων μέχρι τη σημερινή επέτειο του εορτασμού. Το μήνυμα της ενότητας, της αδελφοσύνης και τις υπενθύμισης των αγώνων των προγόνων μας για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της χώρας μας θα πρέπει να είναι εκείνο το οποίο διακατέχει όλους εμάς, όχι μόνο εδώ στη μητρώα και πατρώα γη την Ελλάδα μας, αλλά σε όλο το έθνος των Ελλήνων του απανταχού Ελληνισμού. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και ως ένα μικρό δείγμα τιμής η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της αποκεντρωμένης διοίκησης και του δήμου Φλώρινας, στο παρόν κτιριακό συγκρότημα κρίναμε σκόπιμο να φωταγωγήσουμε και  να αναρτήσουμε μία μεγάλη σημαία διότι έπαρση ταιριάζει μόνο στο ιερό σύμβολο μας που λέγεται ελληνική σημαία».