Χάρισε ΖΩΗ… στη Φλώρινα!

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 19:00′ πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο σχετικά με την προσέλκυση εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, μία σύγχρονη αίθουσα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με συμμετέχοντες που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν με φυσική παρουσία.

Η αρμόδια εισηγήτρια κα Μαρία Κώστογλου, υπεύθυνη προσέλκυσης εθελοντών του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών – Πανεπιστήμιο Πατρών (KEΔMOΠ) «Χάρισε ζωή», με μια εμπεριστατωμένη, πλήρως κατανοητή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εισήγηση περιέγραψε την όλη διαδικασία προσέλκυσης εθελοντών και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και νέο, παρόμοιου περιεχόμενου σεμινάριο και πολύ σύντομα, μέλη του Μητρώου Εθελοντών του Δήμου μας θα είναι πιστοποιημένα για τη σχετική διαδικασία και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου μας θα αποτελεί έναν ακόμα κόμβο προσέλκυσης εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Για όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, προτείνουμε να «ταξιδέψουν» στην ιστοσελίδα www.xarisezoi.gr ή να επικοινωνήσουν και να μιλήσουν με συνεργάτες στη πανελλαδική γραμμή στο τηλέφωνο 2610969164.