Χαιρετισμός του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη στην εκδήλωση τιμής στην «μητέρα – αστυνομικό»

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για να τιμηθεί η μητέρα – αστυνομικός, το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου  – ανήμερα της γιορτής της μητέρας – στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Γιαννάκης συνεχάρη τους συνδιοργανωτές και όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τους μαθητές για τις εξαίρετες δημιουργίες τους.

«Σήμερα, γιορτάζουμε και τιμούμε την μητέρα. Γιορτάζουμε και τιμούμε την μάνα ως σύζυγο, την μάνα ως μεγάλη αγκαλιά, την μάνα στήριγμα, την μάνα ως πηγή έμπνευσης, την μάνα ως θεμέλιο λίθο της ζωής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχοντας την τιμή το πρότυπο της δικιάς μου μητέρας – αστυνομικού να είναι σύζυγος μου, γνωρίζω πολύ καλά ότι η μητέρα αστυνομικός καλείται να ανταπεξέλθει και να ισορροπήσει σε ένα τρίπτυχο: εργασία – νοικοκυριό – παιδιά. Κάτι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και όλοι εμείς οφείλουμε να την στηρίξουμε, να την βοηθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα κίνητρα έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες και στους στόχους της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες αυτές που μας έφεραν στη ζωή και μας καθόρισαν, σε όλες αυτές που στέκονται στοργικά δίπλα μας κάθε στιγμή, αλλά και σε όλες εκείνες που λείπουν, αλλά τις εμπεριέχουμε σε κάθε ανάσα, σε κάθε βλέμμα μας».