Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Μαρνέρη Ευγενίας προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2021

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Με την ευκαιρία των πανελλαδικών  εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να ευχηθώ στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις! Να πετύχετε όσα επιθυμείτε, να θέσετε τα θεμέλια για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και να ευοδωθούν όλα τα όνειρά σας!

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας αφού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες στην εκπαίδευση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Γι’ αυτό οφείλω να συγχαρώ θερμά τόσο εσάς όσο και τους εκπαιδευτικούς σας αλλά και τους γονείς σας που με υπομονή, επιμονή και συνεργατικότητα ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις της τηλεκπαίδευσης, ολοκληρώσατε τη σχολική χρονιά μένοντας προσηλωμένοι στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

Η αγωνία για επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, μετά από μια μακρά πορεία εντατικής προετοιμασίας, είναι απόλυτα κατανοητή και δικαιολογημένη. Ωστόσο, συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας. Η ζωή είναι μπροστά σας και περιμένει να την κατακτήσετε με τα φτερά της γνώσης.

Ως διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να ευχηθώ καλή δύναμη και στους καθηγητές που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων αλλά και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου. Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων Υπουργείων για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να θυμάστε πως οι προκλήσεις

της ζωής είναι διαρκείς, δεν εξαντλούνται σ’ αυτή τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και προσφέρονται πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ευχή όλων μας να ανταμειφθούν οι κόποι σας με τον καλύτερο τρόπο!

Καλή δύναμη και  καλή επιτυχία!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΡΝΕΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ