Ανακοίνωση σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:30. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:30. Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας το Δ.Σ. της Ε.Φ.Φ. αποφάσισε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Για τον σκοπό αυτό, τα μέλη καλούνται να συνδεθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/azografou

Η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01-02-2022 (παράλληλα με τις εκλογές της ΕΛΜΕ Φλώρινας), με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, θα υπάρξει αντίστοιχη τροποποίηση και στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της Ε.Φ.Φ. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα δοθούν σε νέα ανακοίνωση.

Καλούνται όσα μέλη της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να το δηλώσουν μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην Πρόεδρο της Ε.Φ.Φ. κ. Ζωγράφου Αθηνά (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974657885)

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Φ. 

Η Πρόεδρος

Αθηνά Ζωγράφου