Στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Φλώρινας δόθηκαν τα χρήματα από την αναβληθείσα εκδήλωση με το σχήμα “Parumpa by Paris Nagual”

Στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ήταν προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση από το Γραφείο Εθελοντισμού και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, με τη συμμετοχή του καλλιτεχνικού σχήματος «Parumpa by Paris Nagual», η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας.

Από την προπώληση των εισιτηρίων συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο οι συμπολίτες μας δήλωσαν – προς τιμήν τους – ότι ΔΕΝ επιθυμούν να τους επιστραφεί.

Με δεδομένη τη βούληση των συμπολιτών μας και με την σχετική τους απόφαση, οι υπεύθυνοι του Γραφείου Εθελοντισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, αποφάσισαν το χρηματικό ποσό να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Φλώρινας.

Είναι προφανές ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον η συγκεκριμένη εκδήλωση, οι εν λόγω συμπολίτες μας θα έχουν το δικαίωμα της εισόδου χωρίς την εκ νέου καταβολή αντιτίμου.

Σε κάθε περίπτωση, οι υπεύθυνοι του Γραφείου Εθελοντισμού, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας οι οποίοι προσέτρεξαν να υποστηρίξουν την – αναβληθείσα – εκδήλωση και να ενισχύσουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Φλώρινας.