Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες καλή και δημιουργική χρονιά.

Μια χρονιά η οποία θα έχει ιδιαιτερότητες, τόσο ως προς την εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι μετά από δύο και πλέον χρόνια πανδημίας, επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Για την δημοτική αρχή, η εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών εργασίας και μάθησης είναι βασική προτεραιότητα. Επενδύουμε στην Παιδεία, σε όλες τις βαθμίδες της, γιατί θεωρούμε ότι αυτό είναι το μέλλον της κοινωνίας μας.

Βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή επίλυσης των όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν στη διάρκεια της χρονιάς, γιατί στόχος μας είναι η αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μας μονάδων.

Ως Δήμος Φλώρινας θα βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, προσπαθώντας να δίνουμε τις απαραίτητες διεξόδους και να εξασφαλίζουμε τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του τόπου μας.

Εύχομαι και πάλι σε όλους καλή χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη!

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας