Συγχαρητήρια του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, συγχαίρει τον Δ/ντή Α΄θμιας  Εκπ/σης  Φλώρινας  κ. Γεώργιο  Λυγούρα  για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, μετά τις αρχαιρεσίες της 26ης Μαρτίου 2021.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος, οι επιτυχίες και οι διακρίσεις των ομάδων της αντισφαίρισης της πόλης μας, ήρθαν η μία μετά την άλλη ως φυσικό επακόλουθο και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, επιμονής και προσπάθειας.

Η εκλογή αυτή του κ. Λυγούρα  ήρθε ως αναγνώριση μετά από την πολυετή σημαντική συμβολή και προσφορά του, τόσο στην προβολή και τη διάδοση, όσο και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Φλώρινα.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός της εκλογής του σε αυτή τη θέση. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δύναμη και κουράγιο για μια δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες θητεία.

……………………………………………………………………………………………………………

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, συγχαίρει τον  Πρόεδρο του Ο.ΞΙ.Φ. κ. Χρήστο Παυλίδη  για την εκλογή του στη Θέση του Β΄ Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ξιφασκίας, μετά τις αρχαιρεσίες της 21ης Μαρτίου 2021. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και μια  θητεία δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                           ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ