Άλλο ένα μετάλλιο για την Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Άλλο ένα μετάλλιο για την Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, αυτήν την φορά από την εδραιωμένη πλέον στο χώρο του τένις, αθλήτρια Δανιηλίδου Σοφία.

Η αθλήτρια της ομάδας του τένις Δανιηλίδου Σοφία όλα αυτά τα χρόνια έχει απόδειξη την διαχρονικότητά της στην αθλητική της πορεία, προσφέροντας στην ομάδα της πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συμμετείχε με οχτώ αθλητές στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία. Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές Δανιηλίδης Νικόλας και Πετρίδου Βικτώρια που κατάφεραν να  πάρουν μια θέση στην οχτάδα, ο Δανιηλίδης Ανδρέας, ο Κούταβος Αλέξανδρος, ο Παπαγιάννης Άγγελος, καθώς και οι αθλητές  Βασιλείου Αλέξανδρος και Γεωργίου Αναστάσης που είχαν μια δυναμική εμφάνιση στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες.

Ένα μεγάλο Μπράβο και Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και για τις διακρίσεις τους στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, καθώς καλό είναι να αναφερθεί ότι έλαβαν μέρος αξιόλογοι αθλητές από όλη την Ελλάδα. Τέλος ο Σύλλογος, αξίζει να σημειωθεί, ότι πιστεύει στις δυνατότητες των αθλητών του που βρίσκονται στην αγωνιστική ομάδα και περιμένει από αυτούς και άλλες σημαντικές διακρίσεις.

Χορηγοί της ομάδος

  • esperanza coffee & more
  • Total market

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ