Αγιασμός στον Α.Π.Σ. Φλώρινας “Shogun”

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό στο γυμναστήριο του Συλλόγου με την παρουσία αθλητών/ αθλητριών και φίλων του Συλλόγου. Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Με την παρουσία τους τίμησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ. Θωμάς Σμιάρης και ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Τσώνας Ιωάννης που απεύθυναν χαιρετισμό κάνοντας αναδρομή στην αθλητική χρονιά που πέρασε. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης  έγιναν οι απονομές Μαύρων Ζωνών στους επιτυχόντες του Ιουνίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε απονομή που για πρώτη φορά έγινε σε μαθητή του Συλλόγου   τον κ. Αθανάσιο  Μπαζούκα απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας το πτυχίο V.I.P (VERY IMPORTANT PERSON) Εκπαίδευση Συνοδών Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων.

Η  εκδήλωση έκλεισε με τις  ευχές του Τεχνικού Συμβούλου Αθανάσιου Βουλγαρίδη 7  DAN T.K.D  και τις απονομές πτυχίων  βοηθού προπονητή και προπονητή στους παρακάτω επαιδευτές:

ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  Βοηθός προπονητή

ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  Βοηθός προπονητή

ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ   Προπονήτρια Εκπαιδεύτρια

Να υπενθυμίσουμε ότι θα μας βρείτε στην οδό Ιπποκράτους 2 και ώρες 9΄00π΄μ ως 21΄00 μ΄μ. Τα τμήματα που λειτουργούν είναι: TAEKWON-DO ολυμπιακό άθλημα από το 1987 ,KARATE-DO KICK- BOXING KOMBU-DO (για ενήλικες) Σουηδική γυμναστική. Όλα τα παραπάνω αθλήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:          2385025344

ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ          6980170490

ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ                       6977079046

 

EK ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: