Αγώνας handball Α2 γυναικών: Ελπίδες Αμυνταίου vs Ζαφειράκης Νάουσας

Εδώ και αρκετό καιρό όλοι μας βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις. Σαν να βρισκόμαστε σε ένα τοπίο σεληνιακό, ερημικό όπου κυριαρχούν η μιζέρια, η απελπισία και η απομόνωση.

Κι εκεί που λες ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, έρχονται αυτά τα κορίτσια να μας δώσουν λίγη χαρά από την χαρά τους. Λίγη πίστη από την δική τους για ένα καλύτερο κόσμο. Λίγη ελπίδα για το αύριο. Τα κορίτσια αυτά οι Ελπίδες χάντμπολ Αμυνταίου, είναι τα δικά μας κορίτσια , τα δικά σας κορίτσια. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που το πρωί πηγαίνουν σχολείο και το βράδυ προπονούνται δίνοντας σώμα και ψυχή στο άθλημα που λατρεύουν.
Τα κορίτσια αυτά( τα μισά και παραπάνω φοιτούν ακόμη στο γυμνάσιο!!!!!!!) σηκώνουν στους ώμους τους το γυναικείο χάντμπολ ,την πόλη τους ,το Αμύνταιο και γράφουν ιστορία με την καθοδήγηση του προπονητή τους και την στήριξη της διοίκησης.
Την δική τους ιστορία.
Στο υπέροχο αυτό ταξίδι εμείς δεν θα τις αφήσουμε ποτέ μόνες
ΕΣΕΙΣ;
Για όλα τα ανωτέρω σας περιμένουμε το Σάββατο 5-2-2022 και ώρα 16.00 στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου να στηρίξετε τα κορίτσια μας στον εξ’ αναβολή εντός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών με τον Ζαφειράκης Νάουσας Handball Team