Αποκαλυπτήρια του φετινού “Ήφαιστου” της Α2 Εθνικής Κατηγορίας

Δυνατό τουρνουά ανδρικού Βόλλεϋ διοργανώνει ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 8-9 Οκτωβρίου με τις συμμετοχές των ομάδων του ΠΕΡΣΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ, του ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ και της ΑΜΙΛΛΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να πάρει μια πρώτη γεύση από την φετινή ομάδα της Πόλης που αναμένεται να συμμετάσχει  σε ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα Βολλευ με πολλές αξιόλογες ομάδες.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Οκτωβρίου ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θα αντιμετωπίσει  εντός έδρας στην ΦΛΩΡΙΝΑ την ομάδα της Ελπίδας Αμπελόκηπων.

Όσον αφορά το τουρνουά “ΛΥΓΚΗΣΤΙΔΑ 2022”  ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου την ομάδα του ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ στις 20:00 ενώ στις 18:00 θα αγωνιστούν ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ με την ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Την Κυριακή 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός στις 14:00 και ο μεγάλος τελικός στις 16:00.

Νωρίτερα  το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου, η διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, και πιο συγκεκριμένα στις 13:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ  έχει προγραμματιστεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ρόστερ καθώς θα παρουσιαστούν ένας-ένας οι αθλητές καθώς και το προπονητικό τιμ της αρκετά φιλόδοξης φετινής προσπάθειας της ομάδας της ΦΛΩΡΙΝΑΣ.