Βράβευση Σαρισών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά των Σαρισών στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας προχώρησε σε βράβευση του συλλόγου την Τρίτη 30/5/2023. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήριος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άμπας Βασίλειος. Ήταν ακόμα παρόντες αθλητές, γονείς, προπονητές και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Σε μία σεμνή τελετή ο κ. Βόσδου Σωτήριος τόνισε την αξιοθαύμαστη πορεία του συλλόγου και τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε στην πόλη μας την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Τόνισε επίσης, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Σάρισες και εύχεται στο μέλλον να γνωρίσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Λυγούρας Γεώργιος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την αναγνώριση και την υποστήριξη που δείχνει απέναντι στο σύλλογο και υποσχέθηκε ότι οι Σάρισες θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό να εργάζονται για το καλό των παιδιών και της πόλης μας.

Στην εκδήλωση έγινε ακόμα μία ανασκόπηση των δράσεων (κοινωνικών και αθλητικών) των Σαρισών για το 2022-2023 από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Σαμπαλή Αθανάσιο. Τέλος, έγινε απονομή επαίνων προς όλους τους αθλητές/τριες για την αγωνιστικότητα, το ήθος και την προσφορά του καθενός στις επιτυχίες που επιτεύχθηκαν φέτος.