ΓΕΦ: Η σπάθη στο ΣΕΦ 10/3 για το Πανελλήνιο Κύπελλο του Ο.Σ.Φ.Π

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν άλλο ένα Σαββατοκύριακο αγώνων για τους αθλητές της Γ.Ε.Φλώρινας.

Συγκεκριμένα οι σπαθίστες μας ταξίδεψαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα ξιφασκίας του Ο.Σ.Φ.Π. Οι διοργανωτές κατάφεραν να οργανώσουν έναν άρτιο αγώνα με πολλές συμμετοχές και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Για άλλη μία φορά οι αθλητές μας τα έδωσαν όλα και ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Στα κορίτσια, η Ναταλία Στρέζου ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Νάσκαρη (Αρίστον Παιανίας) για την είσοδο της στην 16αδα, κατακτώντας τελικά την 15η θέση!

Στα αγόρια, ο Χρήστος Γούσης πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο γύρο με 4 νίκες και 2 ήττες, έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο του στην 16αδα, κατακτώντας την 17η θέση, ενώ ο Παύλος Μαβίδης έμεινε εκτός των νοκ αουτ για 2 πόντους, κατακτώντας την 41η θέση!

Στο Grand Prix της Ουάσιγκτον θα συμμετάσχει ο Γιάννης Τσιμικλής το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, με ελπίδες για μια καλή εμφάνιση μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Πανελλήνιο και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Άλλη μια παρουσία σε τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου, αυτή την φορά στην Βουδαπέστη, για τον δικό μας Στάθη Γεροσίδερη.

Η παρουσία του αυτή επιβεβαιώνει την φήμη ενός από τους καλύτερους διαιτητές του ξίφους μονομαχίας σε ολόκληρο τον κόσμο!

Για τέλος αφήσαμε κάτι πολύ ευχάριστο για την οικογένεια της Γ.Ε.Φλώρινας.

Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος μας μπαίνει στον χώρο της διοργάνωσης αγώνων ξιφασκίας. Για αρχή κρατήστε αυτό, τα υπόλοιπα σύντομα! Συνεχίζουμε…