Δίκαιη μοιρασιά στο Αμύνταιο

Μαγική εικόνα στο Αμύνταιο

 

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Αμύνταιο ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες Ερμής Αμυνταίου και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ένα αποτέλεσμα που βάσει τον ευκαιριών μοιάζει μαγική εικόνα.

Οι γηπεδούχοι έτσι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τη κορυφή ενώ ο Θεσπρωτός που παρουσίασε στοιχεία πολύ καλής ομάδας πήρε ένα πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

 

Ο Ερμής είχε περισσότερες ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί αλλά η αποβολή του Θεοδουλίδη τον ανάγκασε να προσέξει περισσότερο τα νώτα του και τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι έχασαν σωρεία ευκαιριών αλλά μια αδράνεια στη μοναδική επίθεση του Θεσπρωτού έφερε την ισοπαλία.

 

Σε ένα ακόμα του Ερμή είχαμε μια πολύ καλή διαιτησία. Αυτή τη φορά του κ. Γρατσάνη (Νταλούκας-Σταφυλάς) από το Σ.Δ. Τρικάλων.

Απέβαλε με 2η κίτρινη το Θεοδουλίδη στο 54ο ενώ «κιτρίνισε» τους Παπαγιωτίδη, Τριανταφύλλου, Χαϊτίδη, Καρβούνη και Πέντσα.

 

Φάσεις και γκολ

 

Στο 2ο φάουλ του Μαυροματίδη πέρασε έξω και στο 14ο σουτ του Θεοδυλίδη σε κόρνερ ο Παππάς. Το εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου έδιωκε δύσκολα και πάλι ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού.

Στο 15ο μακρινό σουτ του Παναγιωτίδη μπλόκαρε δύσκολα ο Παππάς.

Στο 19ο ο Παππάς πρόλαβε το Μαυροματίδη πριν γίνει επικίνδυνος και στο 35ο σουτ του Μαυροματίδη δεν βρήκε στόχο.

Στο 40ο σέντρα Τσορλίνη κεφαλιά Αμαραντίδη άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μαυροματίδη μετά από κόρνερ του Τσορλίνη.

 

Στο 46ο γέμισμα του Τριανταφύλλου κόντρες παραλίγο αυτογκόλ με τη μπάλα να περάνει ελάχιστα έξω κόρνερ.

Στο 50ο σέντρα Μαυροματίδη ο Παππάς πρόλαβε τη τελευταία στιγμή το Θεοδουλίδη ενώ αμέσως μετά σέντρα Τριανταφύλλου κεφαλιά Μαυροματίδη και 1-0.

 

Στο 53ο ο Χαϊτίδης μπήκε μόνος από αριστερά στη περιοχή αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο Παππάς και στη συνέχεια ο Θεοδουλίδης στο σημαιάκι του κόρνερ έκανε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.

Στο 68ο κόρνερ Τριανταφύλλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Πέντσας γύρισε όμορφα μέσα στη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 75ο κόρνερ Ηλιάδη έδιωξε δύσκολα ο Παππάς και στο 82ο σέντρα Μαυροματίδη δεν μπόρεσε ο Χαραλαμπίδης να σουτάρει από καλή θέση.

 

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορεντζίδης, Σερσέμης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης, Τριανταφύλλλου, Χαϊτίδης (80ο Χαραλαμπίδης), Τσορλίνης (71ο Ηλιάδης), Μαυροματίδης (90ο  Ευθυμίου).

 

Θεσπρωτός: Παππάς, Ευθυμιάδης (88ο Μπλέτσας), Κωνσταντίνου, Καρβούνης, Πάνος, Κώνσταντίνου, Καλφούτζος, Γώγος (53ο Τσακανίκας), Πέντσας (91ο Μητσέλος), Μπίκας, Κατσέλης Γ. (46ο Φουντούλας).

 

Κοντά στο μικρό Αλέξανδρο και ο Ερμής Αμυνταίου

 

Ο Ερμής Αμυνταίου δεν μπορούσε να μείνει απαθής στη τεράστια προσπάθεια που γίνεται για το μικρό Αλέξανδρο από τη Κοζάνη. Έτσι ο πρόεδρος του Παύλος Λαζαρίδης και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισαν τις εισπράξεις από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό να τα διαθέσουν για αυτό το σκοπό.

 

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου