Διακρίσεις αθλητών της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Α Ζώνης της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής με τον αγώνα  Πρωταθληματικό  LII της Α΄ Ζώνης, που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός σύλλογος ΄΄ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄  στο σκοπευτήριο Λευκώνα Σερρών την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Είχε προηγηθεί ο πρωταθληματικός LII  της Α Ζώνης στο σκοπευτήριο Μεσημερίου Έδεσσας που διοργάνωσε την 13 Νοεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Πρακτικής Σκοποβολής Ν. Πέλλας.

Από την ΣΑΛΦ  στον αγώνα της  13/11/2022 συμμετείχαν έξι αθλητές ενώ στον τελευταίο της 4/12/2022 συμμετείχε  ένας αθλητής.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ,  με εξαιρετική εμφάνιση  ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις,  ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και  απέσπασε δύο  χρυσά μετάλλια, στην κατηγορία PRODUCTION, και μας επιβεβαίωσε ότι η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται  του ανήκει.   Με το δεδομένο  ταλέντο του, την ωριμότητα που του εξασφαλίζει η εμπειρία στον χώρο και οι ελάχιστες αλλά  στοχευμένες  – λόγω υποχρεώσεων –  προπονήσεις του μας επιφυλάσσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες  στις επόμενες  αγωνιστικές προκλήσεις.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας,  με αθλητές μέλη και Διοίκηση, είναι σε θέση να φέρει  περισσότερες  και μεγαλύτερες  διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα που προάγει.

Το Δ.Σ. συγχαίρει  ιδιαίτερα τους αθλητές σκοπευτές μας για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους αθλητές  της Λέσχης για το ήθος που επιδεικνύουν τόσο στο πεδίο κατά την διάρκεια των αγώνων αλλά και  στην καθημερινότητα τους  και αποδεικνύουν  ότι επαναλαμβανόμενες  συμπτώσεις δεν είναι συμπτώσεις αλλά αποδείξεις .

Η οικογένεια της  ΣΑΛΦ  έχει θέσει στόχους για την επόμενη χρονιά  να προσφέρει  αγωνιστικές συγκινήσεις  στην Φλώρινα μας  και  να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους  αθλητές  στην πόλη μας και όχι μόνο.

Για το   Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ