Δύο νίκες και μία ήττα για τη γυναικεία ομάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α1 (φωτογραφίες & βίντεο)

Με δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Φλώρινας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 10-11/11/2023, όπου οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν με τη σειρά τις ομάδες ης ΧΑΝΘ, της ΑΕΚ και της Καβάλας.

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε πρώτα την ΧΑΝΘ και επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας γνώρισε την ήττα από την ενισχυμένη φέτος ΑΕΚ με σκορ 2-4. Την Κυριακή τέλος, επικράτησε με σκορ 4-0 της Καβάλας.

Το ιδιαίτερο του τριημέρου ήταν η επανεμφάνιση της Χρυσής Φωτιάδου με την ομάδα μας, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τις Σάρισες.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Yuhua Liu (FRA), Aneta Maksuti (SRB) και Χρυσή Φωτιάδου. Ως αναπληρωματικές ήταν για πρώτη φορά οι κορασίδες μας Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου και Νεστορία Χρυσοστομίδου. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Λίβιου Πρεντοάικα.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Μαρία Τσίπου και οι διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης, κ. Λάζαρος Λούγκας, κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης και  κ. Θεόδωρος Ισαακίδης.

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ, στον Πειραιά 2-3 Δεκεμβρίου 2023.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1

Α/Α ΟΜΑΔΑ Α Ν Η ΒΑΘΜ.
1 ΑΕΚ 3 3 0 6
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 3 0 6
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 2 1 5
4 ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3 2 1 5
5 Α.Σ. ΠΕΡΑ 3 1 2 4
6 ΧΑΝΘ 3 1 2 4
7 ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 3 0 3 3
8 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 3 0 3 3

 

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου των Σαρισών Φλώρινας και του προπονητή της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των αγώνων: