«Εντυπωσίασε η Έλενα στα Χανιά!»

Με το Δεξί ξεκίνησε η καριέρα της Έλενας Φερατσούτι  με τα Χρώματα του ΟΞΙΦ. Στην 1η της εμφάνιση, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Γυναικών που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Χανιά κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο!

          Η Έλενα ξεκίνησε με 6 νίκες στον Προκριματικό Όμιλο και «κράτησε» το Νο 1 στο ranking μέχρι το Τέλος! Στον Τελικό κέρδισε την Θεοδωροπούλου (Αρίστων) 15-7 (25 συμμετοχές).

Τόσο η Έλενα όσο και ο Προπονητής της, Αλεσάντρο Μπαρτόλι, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την Συμμετοχή, το Αποτέλεσμα αλλά κυρίως από την Τιμή να αγωνίζονται με τον ΟΞΙΦ!

Στην 9η θέση ήταν η Θώμη Αναστασίου ενώ στους Άνδρες, μετά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία ο Νικόλας Τσώκας 6ος και ο Αστέριος Τσώκας 17ος (50 συμμετοχές).

Η Συνεργασία του ΟΞΙΦ με τον Ιταλικό Σύλλογο Circolo Scherma di Terni, πλέον,  διευρύνεται με την ανταλλαγή αθλητών – αθλητριών αλλά και την οργάνωση κοινών προπονητικών δράσεων (Camps) τόσο στο Terni όσο και στη Φλώρινα.

Το βλέμμα όλων μας στρέφεται στους: Άγγελο Ρασπόπτση, Φίλιππο Χατζητύπη και Κωνσταντίνα Καράτζα, οι οποίοι το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου αναχωρούν για το Νόβισαντ της Σερβίας προκειμένου να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17/U20 που θα διεξαχθεί εκεί έως 7 Μαρτίου.

 

Από το Δ.Σ.