Εντυπωσιακή παρουσία των Σαρισών στο διεθνές όπεν του Πρίλεπ

Μεγάλη εμφάνιση έκαναν τα παιδιά της Φλώρινας που πήραν μέρος στο διεθνές όπεν του Πρίλεπ της Βόρειας Μακεδονίας. Συνολικός απολογισμός 1 χρυσό 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 11/2/2023 στο Prilep και πήραν μέρος 150 αθλητέ/τριες από 8 χώρες: Β. Μακεδονία, Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο και Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Την ελληνική αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές μας Γεωργία Σπανού, Παρασκευή Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Αναστάσιος Σερίδης. Τα παιδιά συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαμπαλής Αθανάσιος και γονείς των παιδιών. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Κ15 και Κ19.

Ασταμάτητη ήταν η Ειρήνη Χρυσοστομίδου, η οποία συνεχίζοντας τις μεγάλες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ15 και το αργυρό στην κατηγορία Κ19.

Μεγάλες εμφανίσεις έκανε και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο και στις δύο κατηγορίες. Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Κ19 και το χάλκινο μετάλλιο στην Κ15.

Εξαιρετική εμφάνιση είχαμε και από την Γεωργία Σπανού, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Κ15 και μπήκε στην 8άδα στην Κ19. Επιτυχημένη ήταν η παρουσία και της Νεστορίας Χρυσοστομίδου. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Κ15 και μπήκε στην 8άδα στην Κ19.

Ο Αναστάσης Σερίδης μπήκε στην 8άδα στην Κ15 και η Παρασκευή Σπανού στην 16άδα στην ίδια κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Αντιπρόεδρος των Σαρισών Σαμπαλής Αθανάσιος παρέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. τιμητική αναμνηστική πλακέτα στον γιο του εκλιπώντος πρώτου προπονητή της ομάδας μας αείμνηστου Kire Georgieski, ο οποίος καταγόταν από το Πρίλεπ και πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογο στα πρώτα του βήματα.

Συμπερασματικά, οι αγώνες αποτέλεσαν μία πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά μας να δώσουν πολλούς αγώνες αντιμετωπίζοντας αθλητές από άλλες χώρες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Η διεθνής αυτή εμπειρία θα τους φανεί χρήσιμη για την αθλητική τους ανάπτυξη.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επίδοσή τους και ευχαριστούμε πολύ τον τοπικό σύλλογο PPK Mladost96 για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των αγώνων.