Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας «Ο καλύτερος επαρχιακός σύλλογος» στην Ελλάδα για την σεζόν 2022-2023»

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής βαθμολογίας συλλόγων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος μας βρέθηκε στην 5η θέση ανάμεσα σε 45 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό και τιμητικό για εμάς είναι ότι η Γ.Ε. Φλώρινας είναι, βάση της βαθμολογίας, ο καλύτερος σύλλογος ξιφασκίας που προέρχεται από την επαρχία! Η Φλώρινα εκπροσωπήθηκε επάξια για άλλη μία χρονιά και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλους τους αθλητές μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε προσπάθεια, τους γονείς, που στήριξαν και στηρίζουν το όραμα μας για έναν σύλλογο που έχει ως κύριο γνώμονα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, τους προπονητές μας και το ΔΣ που βοήθησαν όσο μπορούσαν και πίστεψαν στις δυνατότητες των παιδιών, αλλά και τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν έμπρακτα τον σύλλογο μας σε ότι χρειαζόταν. Τίποτα απ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν δεν έβαζαν όλοι το λιθαράκι τους σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε πολύ τον  κ. Κώστα Ρόμπη (MountainPine) τον κ. Τάσο Χατζηχρήστο (Chatzichristos racing team), τον κ. Θωμά Τερπίνα (Jumbo Φλώρινας), τη μεταφορική «Μορφιαδάκης», το Coffeetrain, τον, τον ΟΕΝΕΦ (Ενεργοί Νέοι Φλώρινας), την κα Φωτεινή Ναλπαντίδου (Γυμναστήριο Αθλοκίνηση), τον κ. Καπερώνη (Swordhellas), την ΔΕΗ, τον κ. Κώστα Δημητρόπουλο (Ασφάλειες), την κα Έλενα Ζούμπου (Διατροφολόγος-Διαιτολόγος), την οικογένεια Μπέλλη (Μπέλλης Α.Ε), τον κ. Γλούφτση Δημήτρη (Artworkshop),τον κ. Δημήτρη Χρήστου (Mimis Boulangerie)τον κ. Μιχάλη Δούδο (Doudos Pie,baguette and coffee), το Hotel King Alexander και φυσικά τον Δήμο Φλώρινας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννάκη και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Βόσδου. Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε ωστόσο και τους ανθρώπους που βοήθησαν, αλλά ήθελαν να μείνουν «κρυφοί υποστηρικτές». Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Φυσικά και δεν μένουμε εδώ, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Συνεχίζουμε την δουλειά, μα πάνω απ’όλα συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα παιδιά πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό, σε όποιο άθλημα, σε όποιον σύλλογο, όπου και αν βρίσκονται, γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά!

Κύριε Γιάννη, αυτό είναι για εσάς!