Η συμμετοχή της ΓΕΦ στο Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Με 15μελή αποστολή συμμετείχε η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας στο Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στα Γιάννενα στις 20/4/2019 φέρνοντας πολύ καλά , με αποκορύφωμα την πανηγυρική νίκη του Χάσου Γρηγόρη στο ύψος, όπου όχι απλά έσπασε το ατομικό του ρεκόρ αλλά στην κυριολεξία εκτινάχθηκε στα ύψη πηδώντας 1,95μ.

Στα 100μ παίδων πολύ καλή η εμφάνιση του Σκλιά Πέτρου(12.56), του Ντούρου Λάζαρου (12,560) καθώς και του Ψαλίδα Δημήτρη (14,53) και η προσπάθεια του Σφέτκου Νικόλαου.

Στα 200μ  ο Σκλιάς Πέτρος (25,77)έκανε μια καλή κούρσα και ακολούθησε ο Μπακάλης Άγγελος με μια καλή προσπάθεια.

Ο Χρηστίδης Παναγιώτης πέταξε 8,59 στη σφαίρα και 39,53 ακόντιο, μια λίγο άτυχη στιγμή του αθλητή ,μια που έχει πολύ καλύτερη επίδοση στο ακόντιο.

Στη σκυτάλη 4 επί 100 οι Σφέτκος Νικόλαος, Ντούρος Λάζαρος, θεοδωρόπουλος Νικόλαος και Μπακάλης Άγγελος έκαναν μια καλή προσπάθεια με 51,71.

Στις Κορασίδες πολύ καλή η εμφάνιση της Χατζηπαράσχου Ραφαέλας στα 100μ. με χρόνο 14,42, η οποία αγωνιζόταν με μεγαλύερες ηλικιακά αθλήτριες.

Επίσης η Μπάδη Δέσποινα στα 100μ εμπόδια έκανε μια καλή κούρσα (18,31) και

στο μήκος η Μπακάλη Ραφαηλία (4,20) και η Κεχαγιά Λουκία(3,86).

Στη σκυτάλη 4 επί 100 έτρεξαν οι αθλήτριες: Μπάδη Δέσποινα, Μπακάλη Ραφαηλία, Κεχαγιά Λουκία και Νάτσια Ελπίδα κάνοντας 57.77

Συγχαίρουμε  ολόψυχα όλους τους αθλητές και αθλήτριές  μας που έδωσαν και τον καλύτερό τους εαυτό ,είτε σπάζοντας ατομικά ρεκόρ ,είτε κάνοντας την καλύτερη τους προσπάθεια. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μοναχική διαδρομή στο στίβο είναι μια ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια που καταβάλλουν ξεπερνώντας κάθε φορά τα όριά τους και γι αυτό είναι και αξιέπαινοι.

Αξιέπαινοι είναι και ο προπονητής μας  κ.Κεχαγιάς Βασίλης καθώς και οκ. Κεσίδης Στέλιος ,εξαιρετικός συνεργάτης μας, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μία φορά  πως η η σωστή διαχείριση των αθλητών, τριών φέρνει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα