Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Φλώρινας NortghGrip

Σε ιδιαίτερα φιλικό και πρόσχαρο κλίμα μεταξύ των αθλητών, των μελών του αλλά και πολλών φίλων του τένις, έκοψε και φέτος ο Ομιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας NortghGrip την Βασιλόπιτά του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Παντελής Ταμουτσέλης στην ομιλία του, τόνισε:

“Εγώ και τα μέλη του ΔΣ σας καλωσορίζω και χαίρομαι που έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε το ΔΣ, οι αθλητές όλων των τμημάτων, τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του τένις μακρυά απο τα γήπεδα αυτή την φορά. Μπορούμε έτσι να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε τα σημαντικά γεγονότα που επιτεύχθηκαν.

Το πιο σημαντικό όλων βέβαια είναι οτι καταφέραμε, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε την φροντίδα σε όλα τα τμήματά μας, αλλά ταυτόχρονα να παρέχουμε και προπονητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Σημείο αναφοράς στην ιστορία του Ομίλου μας βέβαια είναι η συμπλήρωση του φακέλου των δικαιολογητικών για την αναγνώριση μας απο την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, που θα μας επιτρέψει την έκδοση αθλητικών δελτίων αλλά και την ίση πλέον αντιμετώπιση μεταξύ των συλλόγων.

Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τις ενέργειες του Δημάρχου Φλώρινας Β. Γιαννάκη και του υπεύθυνου αντιδημάρχου Η. Μούλελη, που παρακάμπτοντας γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που μας ταλάνιζαν χρόνια, βοήθησαν στην έκδοση των απαραιτήτων δικαιολογητικών.

Είναι και μια ευκαιρία να πούμε, εγώ και οι γονείς κυρίως των μικρών αθλητών μας ένα μεγάλο Ευχάριστώ.

Η παραπάνω εξέλιξη, μας δημιουργεί για το μέλλον νέες υποχρεώσεις και ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα. Ο σχεδιασμός με το προπονητικό επιτελείο είναι έτοιμος και η παρουσία μας στα γήπεδα της Ένωσής, είμαι σίγουρος οτι θα μας κάνει περήφανους.

Στόχοι για την νέα χρονιά είναι η αξιοπρεπής παρουσία μας σε όλους τους αγώνες, όλων των ηλικιών αλλά και  η διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης σε όσο περισσότερο κόσμο. Για το δεύτερο ο Όμιλός μας έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, στα οποία διδάσκονται τα πρώτα βήματα του αθλήματος ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!! απο εξειδικευμένο προσωπικό. Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που ήδη τρέχει και έχει φέρει πολλά νέα παιδάκια στα γήπεδα.

Τώρα αν θέλουμε να δούμε την μεγάλη εικόνα, θα πρέπει να έχουμε πάντα ως στόχο την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων υποδομών, με στοιχειώδη υγειονομικές προδιαγραφές προκειμένου να μπορέσουμε να διοργανώσουμε με αξιοπρέπεια, αγώνες και γεγονότα εφάμιλλα των γειτονικών πόλεων. Κατά δεύτερον η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα τις απεγκλωβίσει απο τους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος που στοιβάζονται προκειμένου να εξασκήσουν το άθλημά τους.

Εύχομαι υγεία στα παιδιά της Φλώρινας σε όποιον στίβο αγωνίζονται, και στους αθλητές και τους προπονητές του North Grip, πολλές πολλές επιτυχίες και ραντεβού στα γήπεδα.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στους αδερφούς Διαφωνίδη, ιδιοκτητών του γυμναστηρίου SportsHouse που στηρίζουν ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις μας με πολλούς τρόπους. Επίσης το κατάστημα UgotNail που πρόσφερε τα δώρα της κλήρωσης.

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου.”

Για την ιστορία να πούμε οτι τυχεροί της φετινής εκδήλωσης ήταν η μικρή Χρυσοβαλάντου Κωτσοπούλου που κέρδισε έναν σακίδιο πλάτης, και απο τους ενήλικες ο πατέρας της Κοραλίας, του Άκη και της Μαριάνας, Μιχάλης Τόρος που κέρδισε το πολυβραβεβμένο βιβλίο του Tim Gallway “Το εσωτερικό παιχνίδι του Τένις” και ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο SportsHouse.