Με ένα κύπελλο και τρία μετάλλια κατάφερε να επιστρέψει η Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Με ένα κύπελλο και τρία μετάλλια κατάφερε να επιστρέψει η Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Ιωάννινα.

Μεγάλες προκρίσεις έφεραν στην πόλη μας οι αθλήτριες της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30/9 και 1/10 στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα η αθλήτρια Πετρίδου Βικτώρια κατέκτησε την 2η θέση στα Διπλά και την 3η θέση στα Μονά, ενώ η αθλήτρια Δανιηλίδου Σοφία την 3η θέση στα Διπλά και την 3η θέση στα Μονά στην κατηγορία Κ14. Επίσης οι αθλητές Νικόλας και Ανδρέας Δανιηλίδης κατέλαβαν μια θέση στην οχτάδα στα Διπλά στην κατηγορία Α14.

Σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος οι αθλητές έδειξαν ένα δυναμικό χαρακτήρα καθώς πραγματοποίησαν αρκετούς πολύωρους και δύσκολους αγώνες με αντιπάλους που είχαν βαθμολογικά υψηλότερη θέση στο τουρνουά,  αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια Πετρίδου Βικτώρια έφερε την μεγάλη ανατροπή  καθώς ενώ ήταν το Νο 10 στο ταμπλό του τουρνουά κατάφερε να βγάλει εκτός το Νο 4 και το Νο 8 και να φτάσει στον ημιτελικό όπου και ηττήθηκε από την νικήτρια της διοργάνωσης.

Ο Σύλλογος αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια καθώς δύο από τις τέσσερις αθλήτριές που βρέθηκαν στους ημιτελικούς ανήκουν στον σύλλογό μας και στα Μονά αλλά και στα Διπλά, και ζητάει από την Δημοτική Αρχή την στήριξη όλων των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος , παρέχοντας τους την δυνατότητα  να προπονούνται στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου όχι μόνο τρεις φορές την εβδομάδα αλλά όσες χρειάζεται ώστε να έχουν όσο είναι εφικτό τις ίδιες προπονητικές δυνατότητες όπως οι αθλητές στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος.

Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές, οι γονείς και οι αθλητές του Συλλόγου  ελπίζουν το αίτημα να γίνει αποδεκτό από τον Δήμο και να συνεχίσει το όνομα της πόλης μας να ακούγεται σε πανελλαδικό επίπεδο στο άθλημα του τένις.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ