Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Ομάδα Τένις της Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας το 3ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ατομικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διοργάνωσε στα γήπεδα του Αγ. Νικολάου  το ατομικό Πρωτάθλημα Open U10 Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 10 ετών. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς έλαβαν μέρος αθλητές από πολλές πόλεις της  Μακεδονίας. Η ομάδα μας συμμετείχε με 7 αθλητές τον Κοΐδη Λάζαρο, την Κοΐδου Άννα, την Φουλίδου Αθανασία, την Μαρσέλου Κατερίνα, την Μάνου Μαρία, την Τριανταφυλλίδου Ιωάννα και τον Καραμαρίδη Πέτρο που έπαιξαν όμορφο τένις σε όλους τους αγώνες τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την παρουσία τους σε αυτούς τους αγώνες, καθώς επίσης και σε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τα παιδιά πραγματικά διασκέδασαν και χάρηκαν μέσα από τους αγώνες τους, σε μια όμορφη τενιστική μέρα για την πόλη μας.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Φλώρινας για την συνδιοργάνωση των αγώνων και εύχεται στο μέλλον να μπορέσει να προσφέρει στην πόλη μεγαλύτερες διοργανώσεις Πρωταθλημάτων, μέσα σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Χορηγοί της ομάδος

  • esperanza coffee & more
  • Total market

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ