Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – Γυναικών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2/2019 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – γυναικών.

Την διοργάνωση φιλοξένησαν οι δήμοι Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων στο κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 π.μ και τελείωσαν στις 6:00μ.μ τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα, με την διεξαγωγή των όλων των τελικών και των απονομών των μεταλλίων.

Το πρωτάθλημα είχε έντονο άρωμα Φλώρινας μιας και ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ήταν και πάλι παρών με μια αθλήτρια και δυο διαιτητές.

Στον αγωνιστικό τομέα, η αθλήτρια του Συλλόγου Μπίμπα Ευριδίκη, στην κατηγορία των -68 kgr που διεξάχθηκε με τους Ολυμπιακούς κανονισμούς και με το σύστημα Round Robin (ο κάθε ένας με τον κάθε ένα), κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο αφού κέρδισε όλους τους αγώνες και έχασε ΜΟΝΟ από την Βίκυ Πανετσίδου. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη χρονιά στην κατηγορία των γυναικών.

Τα αδέλφια Ηλίας και Ειρήνη-Μαρία Τσαρσιταλίδη διέπρεψαν στην διαιτησία, ήταν από τους καλύτερους και έτσι η κεντρική επιτροπή διαιτησίας τους εμπιστεύτηκε πολλά παιχνίδια σαν κεντρικούς διαιτητές, τον Ηλία και δυο τελικούς.

Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κίμων Τσαρτσιταλίδης.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων: σαν Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας έχω να πω ότι, οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα, με δυνατά παιχνίδια μιας και όλοι οι αθλητές είναι σε πολύ καλή φόρμα λόγω Ολυμπιάδας. Τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα και όλα πήγαν πολύ καλά και ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν γι’ αυτό. Σαν Πρόεδρος του συλλόγου, δίνω συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του Συλλόγου πρώτα για το αγωνιστικό τους ήθος και μετά για τις αποδόσεις τους. Η Ευριδίκη στην “παρθενική” της εμφάνιση και σε μια κατηγορία φωτιά, κέρδισε όλες της αντιπάλους της και έχασε μόνο, από την τρεις φορές Πανευρωπαϊκή Βίκυ Πανετσίδου, αυτό δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της. Συγχαρητήρια το μέλλον της ανήκει. Οι δυο διαιτητές μας, Ηλίας και Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδη, και μόνο που κλήθηκαν από την ΚΕΔ τα λέει όλα, πήγαν πολύ καλά με υψηλές βαθμολογίες. Αν συνεχίσουν έτσι πιστεύω πως θα προταθούν από την ΚΕΔ και για Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Τους εύχομαι ότι καλύτερο και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.