Ξανά στην κορυφή η αθλήτρια του τένις Δανιηλίδου Σοφία, της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Πλούσια αθλητική δράση είχε η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου. Η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στο Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο. Τα κορίτσια της ομάδας κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις στο τουρνουά σύμφωνα με την βαθμολογική τους κατάταξη, κατακτώντας την 1η θέση η Σοφία Δανιηλίδου και την 3η θέση η Πετρίδου Βικτώρια.
Επίσης η ομάδα πήρε μέρος και στο τουρνουά U10 που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα με την συμμετοχή των μικρότερων αθλητών της αγωνιστικής ομάδας. Οι μικροί μας αθλητές Κοΐδης Λάζαρος, Κοΐδου Άννα, Τριανταφυλλίδου Ιωάννα, Μαρσέλου Κατερίνα και Καραμαρίδης Πέτρος είχαν μια εξαιρετική παρουσία, αφήνοντας σε όλους την αίσθηση ότι τα ονόματά τους θα ακουστούν μελλοντικά στον χώρο του τένις.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που εξακολουθούν να κάνουν περήφανο τον σύλλογο όχι μόνο για τις διακρίσεις τους αλλά και για το ήθος που παρουσιάζουν κάθε φορά στους αγώνες τους.

Χορηγοί της ομάδος
• esperanza coffee & more
• Total market

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ