Ξεκίνημα «με το δεξί» για τους αθλητές της Γ.Ε. Φλώρινας

Αποτελέσματα ξίφους μονομαχίας και ξίφους ασκήσεως

Ξεκίνημα «με το δεξί» για τους αθλητές της Γ.Ε.Φλώρινας, με τον Γεροσίδερη να κατακτά το αργυρό μετάλλιο και την Μπουζίκα το χάλκινο.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 17μελής αποστολή συμμετείχε στους πρώτους αγώνες για το 2023 σε Πεντέλη και ΟΑΚΑ. Το Σάββατο στη Πεντέλη στο ξίφος μονομαχίας U20 η Ταρενίδου Αφροδίτη κατέκτησε την 6η θέση με μια πολύ καλή εμφάνιση φτάνοντας μια ανάσα από τα μετάλλια!

Την Κυριακή την σκυτάλη πήρε το ξίφος ασκήσεως σε έναν αγώνα που πραγματικά τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν να έχουμε βλέψεις για το 2023!

Στα αγόρια, ο Σωτήρης Γεροσίδερης έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατέκτησε τη θέση μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση και μ’αυτόν τον τρόπο δείχνει να κλειδώνει τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα!

Στα κορίτσια, η Ηλιάννα Μπουζίκα για άλλη μία φορά ανέβηκε στο βάθρο και κατέκτησε την  θέση, παρά την απουσία 2 βδομάδων από τις προπονήσεις λόγω ασθένειας! Με αυτή την εμφάνιση και η Ηλιάννα δείχνει να κλειδώνει τη συμμετοχή της σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας, κάνοντας μας πραγματικά υπερήφανους:

Κορίτσια:

Καββάδα Ελεονώρα 11η

Ναΐδη Καλλιρρόη 16η

Κοΐδου Όλγα 18η

Γιάγκου Χρυσούλα 23η

Αφορόζη Θωμαή 31η

Αγόρια:

Γιάγκος Χρήστος 16ος

Δούμτσης Άγγελος 18ος

Δημητρόπουλος Ρωμανός 19ος

Κεκεζίδης Στάθης 21ος

Αλεξόπουλος Διονύσης 24ος

Ζωγράφος Θέμης 27ος

Χατζόπουλος Κωνσταντίνος 45ος

Χατζηιωάννου Δημήτρης 49ος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας με την βοήθεια και την στήριξη τους! Συνεχίζουμε…