Ο Αμύντας Αμυνταίου τίμησε τη μνήμη του Γρηγόρη Καναργελίδη

28 χρόνια συμπληρώθηκαν από την απώλεια του αθλητή του Αμύντα Γρηγόρη Καναργελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Αμυνταίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22 Ιανουαρίου 1995. ο Αμύντας Αμυνταίου πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου τελετή μνήμης με τη κατάθεση λουλουδιών, τη τήρηση ενός λεπτού σιγής μπροστά στη φανέλα με το νούμερο 4 που κατέχει περίοπτη θέση στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Αμυνταίου και τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές.

Άνθη κατέθεσαν η οικογένεια  Καναργελίδη δια του ανιψιού του εκλιπόντος Δημήτρη Καναργελίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αμύντα,  το Διοικητικό Συμβούλιο παλαιμάχων του Αμύντα, πρώην Διοικητικά στελέχη, παλαίμαχοι και ενεργεία αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε και στη μνήμη του πρώην διεθνή αθλητή και προπονητή της Νέας Ιωνίας Σάσα Ζιβούλοβιτς, που έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Το μήνυμα του συλλόγου:

Ο Αμύντας Αμυνταίου 1,5 χρόνο μετά την επανεκκίνηση του έπραξε σήμερα το αυτονόητο , με μια σεμνή τελετή τίμησε τη μνήμη του αθλητή του Γρηγόρη Καναργελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σ΄ αυτό εδώ το γήπεδο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ζαφειράκη Νάουσας στις 22 Ιανουαρίου 1995. Η μαχητικότητα, η αυταπάρνηση και η θυσία του, θα εμπνέουν διαχρονικά τις επόμενες γενιές των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ιδιαίτερα τα παλαιά διοικητικά στελέχη και τον σύλλογο παλαιμάχων του Αμύντα.