Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των ακαδημιών χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας των ακαδημιών χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Ο πατήρ Γεώργιος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος. Γιώργος Θεοχαρίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε ένα σύντομο διοικητικό απολογισμό και ευχήθηκε υγεία, ευημερία και προκοπή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής ΝΔ της Π.Ε. Φλώρινας κος. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κος. Σωτήρης Βόσδου, η Αντιδημάρχος Αμυνταίου κα. Ελένη Γυρίκη, ως εκπρόσωπος του Δήμου και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αμυνταίου κα. Ελένη Ιωαννίδου-Τζίτζιου, οι οποίοι στην τοποθέτηση τους, συνεχάρησαν του ιθύνοντες του συλλόγου για την όμορφη εκδήλωση, τόνισαν ότι στηρίζουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και τους συλλόγους που διατηρούν ζωντανή τη παράδοση του τόπου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ακόμα, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Κιοσές και Ιωάννης Λιάσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος. Απόστολος Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κος. Ευάγγελος Μακρής και ο εκπρόσωπος  του συλλόγου παλαιμάχων του Αμύντα Αμυνταίου κος. Νικόλαος Παπαχρήστου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Αμύντα κος. Στέφανος Παπαχρήστου, οι προπονητές του συλλόγου κος. Παναγιώτης Δημητρίου και κα. Άρτεμις Πιπερίδου, έφοροι, αθλήτριες, αθλητές και γονείς-κηδεμόνες που συνόδευσαν τα παιδιά τους.

Δυο τυχεροί αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, έλαβαν συμβολικά από μια δωροεπιταγή.