Πρωτιά και βάθρα για τον ΜΟΦ στον αγώνα SCRAMBLE της Ξάνθης

Με μία 1η και μία 3η θέση σε 2 κατηγορίες, διακρίθηκαν οι αθλητές του ΜΟΦ στον 2ο αγώνα Πρωταθλήματος SCRAMBLE Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη στις 12 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία S1, ο αθλητής μας Πέτρου Αθανάσιος κατέκτησε επάξια την 1η θέση, αφού δεν κατάφερε κανείς να τον απειλήσει.

Στην κατηγορία SExpert, ο αθλητής μας Πασχαλίδης Ιωάννης κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση του βάθρου, μεταξύ αναβατών που συμμετέχουν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO, όπως κι ο ίδιος.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές του ΜΟΦ για τις κορυφαίες επιδόσεις τους, με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε -όπως πάντα- με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Ο επόμενος αγώνας (3ος του Πρωταθλήματος) θα πραγματοποιηθεί στην ΦΛΩΡΙΝΑ (Φράγμα Τριανταφυλλιάς) από τον ΜΟΦ, την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023.
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών μας, που κυνηγούν τις καλύτερες δυνατές θέσεις στην Γενική Κατάταξη του Πρωταθλήματος.

Σας περιμένουμε όλους στο Φράγμα Τριανταφυλλιάς, σε έναν αγώνα με καταπληκτικό φόντο κι άψογη σχεδίαση και όπως πάντα με την άριστη ποιότητα διοργάνωσης που διακρίνει διαχρονικά τον ΜΟΦ.

Με εκτίμηση,
Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας