Σάρισες: Μία νίκη και δύο ήττες για την αντρική ομάδα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α2

Με μία νίκη και δύο ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η αντρική ομάδα της Φλώρινας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 10-11/11/2023, όπου οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν με τη σειρά τις ομάδες της ΧΑΝΘ, της Καβάλας και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά.

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε πρώτα την ΧΑΝΘ και επικράτησε με σκορ 4-1 σημειώνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στην Α2. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας γνώρισε την ήττα 1-4 από την Καβάλα που φέτος παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό σύνολο και είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α1. Την Κυριακή οι νεοφώτιστες Σάρισες πάλεψαν πολύ, όμως στο τέλος λύγισαν με σκορ 2-4 από την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά.

Το ιδιαίτερο του τριημέρου ήταν η εκπληκτική εμφάνιση του Gabor Kovacs, του Ούγγρου άσσου των Σαρισών, ο οποίος σημείωσε καθοριστικές νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Gabor Kovacs (HUN), Φώτης Αρβανίτης και Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Ως αναπληρωματικός ήταν ο Παμπαίδας Μάριος Σερίδης. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Λίβιου Πρεντοάικα.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Μαρία Τσίπου και οι διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης, κ. Λάζαρος Λούγκας, κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης και  κ. Θεόδωρος Ισαακίδης.

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ, στον Πειραιά 2-3 Δεκεμβρίου 2023.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2

Α/Α ΟΜΑΔΑ Α Ν Η ΒΑΘΜ.
1 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 3 3 0 6
2 ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ 3 3 0 6
3 ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 3 2 1 5
4 ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 3 2 1 5
5 ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3 1 2 4
6 ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 3 1 2 4
7 ΧΑΝΘ 3 0 3 3
8 ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 3 0 3 3