Σάρισες Φλώρινας: Το ευρωπαϊκό ταξίδι αρχίζει από την Κροατία

Πραγματοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) η κατάρτιση των ομίλων του Κυπέλλου Trophy, το τρίτο σε τάξη πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η γυναικεία μας ομάδα τοποθετήθηκε στον 4ο Όμιλο και  θα αγωνιστεί στις 8-10 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάγκεμπ αντιμετωπίζοντας ομάδες από την Κροατία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Οι Σάρισες Φλώρινας είναι ο μοναδικός Ελληνικός Σύλλογος που παίρνει μέρος στο θεσμό αυτό.

Το Trophy είναι ένα περιφερειακό πρωτάθλημα, που αναδεικνύει καταρχάς πρωταθλητές σε περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και στη συνέχεια συναντιούνται οι νικητές για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής όλων των περιφερειών. Πέρσι στον θεσμό αυτόν η γυναικεία μας ομάδα θριάμβευσε κατακτώντας τη 2η θέση.

Αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή των Σαρισών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φανερώνοντας τη διάθεση του συλλόγου για σταθερή παρουσία και στο ευρωπαϊκό αθλητικό γίγνεσθαι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό της Φλώρινας και την επιτραπέζια αντισφαίριση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Οι ομάδες του 4ου Ομίλου

Dr. CASL (HOST) Zagreb CRO
STK Aquaestil CRO
Uniao Sebastianense F.C. POR
A.S.E.A SARISES FLORINAS GRE
A.S.D. QUATTRO MORI “B” ITA
Club ASD TENNISTAVOLO SASSARI ITA
AD Muravera TT ITA
ASD Norbello ITA

 

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία!!!