Σάρισες: Χρυσό μετάλλιο για τον Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή και αργυρό μετάλλιο για την Παναγιώτα Τσέκαρη

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των Ακαδημιών των Σαρισών στο 4ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 9-10/12/2023.

Στο 4ο Όπεν της σεζόν πήραν μέρος 228 αθλητές/τριες από 51 σωματεία της χώρας. Οι Ακαδημίες των Σαρισών Φλώρινας συμμετείχαν με δύο κορίτσια και τέσσερα αγόρια. Τα παιδιά συνόδευε ο προπονητής Λίβιου Πρεντοάικα.

Στην Κατηγορία των Παίδων (Κ15) ο Φλωρινιώτης άσος Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, που έχει δοθεί δανεικός φέτος στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, διέπρεξε κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στην Κατηγορία των Μίνι Παγκορασίδων (Κ11) πάλι είχαμε συμμετοχή στον τελικό. Η Παναγιώτα Τσέκαρη, που φέτος δείχνει πολύ ανεβασμένη, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, επιτυγχάνοντας νωρίτερα σημαντικές νίκες.

Στην Κατηγορία των Νεανίδων (Κ19) αγωνίστηκε αυτή την φορά η κορασίδα μας Γεωργία Σπανού. Στη μεγαλύτερη από την ηλικία της κατηγορία τα πήγε περίφημα, άγγιξε το μετάλλιο και τελικά κατέκτησε την 4η θέση.

Στην Κατηγορία των Παμπαίδων (Κ13) αγωνίστηκε ο Μάριος Σερίδης. Μέχρι τα προημιτελικά αγωνίστηκε εξαιρετικά και διεκδίκησε με αξιώσεις την είσοδό του στους ημιτελικούς. Στο κρίσιμο παιχνίδι στάθηκε άτυχος και ηττήθηκε οριακά 2-3 παρόλο είχε προηγηθεί 2-0. Τελικά κατέκτησε την 8η θέση.

Στην κατηγορία των Εφήβων (Κ19) είχαμε δύο συμμετοχές. Ο Κων/νος Σωτηρίου με σύνολο νικών-ηττών 6-1 τερμάτησε στην 17η θέση, καθώς στο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδό του στην 16άδα ηττήθηκε από αθλητή της Πάτρας. Ο Πατρινός Γιάννης Μαστρογιάννης, φετινή μεταγραφή, στην ίδια κατηγορία τερμάτισε στην 12η θέση.

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα μπορούμε να πούμε πως οι ακαδημίες των Σαρισών αποδεικνύονται για άλλη μία φορά πολύ παραγωγικές με ποιότητα αθλητών και με μεγάλη προοπτική για μία επιτυχημένη αθλητική πορεία στο μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και  σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και στον προπονητή τους Liviu Predoaica!!!

SARISES VICTA!!!