Στα Γιάννενα οι “Ελπίδες Φλώρινας”

Την Κυριακή 5/11 οι Ελπίδες Φλώρινας με μια αποστολή 70 ατόμων ταξίδεψαν στην πόλη των Ιωαννίνων για να αγωνιστούν με τη Κ16 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και με τη Κ12,Κ8 και Κ6 του ΑΤΛΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ. Τον αγώνα της Κ16 παρακολούθησε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών και προπονητής της Κ19 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, κύριος Ανθυμιάδης Τάσος και τσέκαρε στο μπλοκάκι του αρκετά ονόματα από την ομάδα των Ελπίδων!!

Στο ημίχρονο του αγώνα συνομίλησε με όλους τους ποδοσφαιριστές ,τους συμβούλεψε για το μέλλον τους και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνολική εικόνα του συλλόγου και τη δουλειά που γίνετε στις Ελπίδες!!

Μετά το τέλος των αγώνων σύσσωμη όλη αποστολή παρακολούθησε τον αγώνα της superleague μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΒΟΛΟΣ. Το τεχνικό team των Ελπίδων επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στα παιδιά της Κ8 και Κ6 !!Μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ οι νεαροί αθλητές πραγματοποιήσαν είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!!!

Μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των νεαρών ποδοσφαιριστών!!!

Οι διοίκηση των Ελπίδων ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και την ακαδημία ΑΤΛΑΣ για την άψογη φιλοξενία!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!