Στο EUROPEAN CUP OF CLUB CHAMPIONS ο ΟΞΙΦ!

Ώρα Ευρώπης, Ώρα Champions League για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας! Μεγάλη Τιμή για την Οικογένεια του ΟΞΙΦ η συμμετοχή της Πρωταθλήτριας Ομάδας Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας το ερχόμενο Σ/Κ.

Παρά την απουσία του Άγγελου Ρασπόπτση (υπηρετεί τη θητεία του) και του Φίλιππου Χατζητύπη (σπουδές), τα αδέρφια Νικόλαος, Αστέριος και ο Rookie Βασίλης Τσώκας θα σταθούν απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο όπως πάντα.

Στους Αγώνες έχουν δηλωθεί 13 ομάδες από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία κλπ. Ο ΟΞΙΦ θα αντιμετωπίσει μετά από κλήρωση 2 ομάδες στην προκριματική φάση και θα διεκδικήσει την είσοδό  στο κυρίως ταμπλό των 8.

Οι Αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 9:30 πμ (ώρα Ελλάδας) και μπορείτε να παρακολουθήσετε live results εδώ: www.fencingworldwide.com/en/183-2023/global/

Τα έξοδα του ταξιδιού ανέλαβαν τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και τα έξοδα φιλοξενίας οι διοργανωτές και τους ευχαριστούμε θερμά!

Από το ΔΣ