Συμπληρώθηκε το Ελληνικό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής για την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/9/2017

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις συμπληρώθηκε το Ελληνικό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής για την Λέσχη μας.  Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής, την διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει  ο Ο.ΑΣ. Κορίνθου.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές. Τις εντυπώσεις όλων των συμμετεχόντων στην διοργάνωση κέρδισε ο αθλητής μας Παλιογιάννης Αθανάσιος ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην υποκατηγορία JUNIORPRODUCTION και εκτός του κυπέλλου και του χρυσού μεταλλίου, του απονεμήθηκε το μετάλλιο “president” της IPSC. Η μεγαλύτερη επιτυχία του αθλητή μας είναι ότι κατατάχθηκε στην 5η θέση των Ελλήνων αθλητών της κατηγορίας PRODUCTIONOVERALL και βρίσκεται ανάμεσα σε πανελλήνιους πρωταθλητές.

Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να συγχαρώ τον αθλητή μας και να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα γιατί, με τις αγωνιστικές επιδόσεις του, έκανε γνωστή την ΣΑΛΦλώρινας καθώς και τις ποιοτικές παροχές της σε προπονητικό επίπεδο, σε όλη τη σκοπευτική οικογένεια της χώρας μας. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην οικογένεια του αθλητή για την συνεχή παρουσία της σε όλες τις δραστηριότητες του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

https://salflorinas.blogspot.gr/