Τα τρομερά κορίτσια των Σαρισών

Κέρδισαν τις εντυπώσεις και κυριάρχησαν σε δύο κατηγορίες τα τρομερά κορίτσια των Σαρισών συμμετέχοντας στο 2ο Όπεν της σεζόν 2023-2024.

Το 2ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διεξήχθη στο Βόλο το διήμερο 21-22/10/ 2023. Πήραν μέρος 156 αθλητές/τριες από 40 σωματεία της χώρας. Οι Σάρισες Φλώρινας συμμετείχαν με οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια. Τα παιδιά συνόδευε ο προπονητής Λίβιου Πρεντοάικα.

Στην κατηγορία των κορασίδων (Κ15) η ομάδα μας είχε την απόλυτη επιτυχία: χρυσό μετάλλιο η Γεωργία Σπανού, αργυρό μετάλλιο η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και χάλκινο η Νεστορία Χρυσοστομίδου.

Στην κατηγορία μίνι-παγκορασίδων (Κ11) επίσης οι δύο πρώτες θέσεις ήρθαν στην ομάδα της Φλώρινας: χρυσό η Παναγιώτα Τσέκαρη, αργυρό η μόλις 9 ετών Φανή Μητροπούλου.

Από τα κορίτσια αγωνίστηκαν ακόμα η Παρασκευή Σπανού (8η στην Κ15) και η Ολυμπία Οικονομίδου (7η στην Κ11).

Από τα αγόρια μας ξεχώρισαν ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (7ος στην Κ13) και ο Κων/νος Σωτηρίου (8ος στην Κ19). Έπαιξαν επίσης οι: Βασίλης Χρυσοστομίδης (12ος στην Κ13), Σάββας Κοϊμτσίδης (17ος στην Κ13). Ο άτυχος της διοργάνωσης ήταν ο Αναστάσης Σερίδης, ο οποίος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τους αγώνες.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου για φέτος,  ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Κ15.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στον προπονητή τους για την καταπληκτική εμφάνιση!!!

SARISES VICTA!!!