Τουρνουά beach volley στη Φλώρινα με παράλληλη βράβευση της ανδρικής ομάδας του Ήφαιστου

Με συνδιοργανωτές τους Ήφαιστο Φλώρινας, Δήμο Φλώρινας και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Π.Ε. Φλώρινας, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Νέο Πάρκο Φλώρινας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών beach volley με τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος από όλη την Ελλάδα να έρχονται στην πόλη μας.

Το τουρνουά θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες, με έναρξη το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουνίου και λήξη το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου με τους τελικούς ανδρών και γυναικών.

Αναμένεται να διεξαχθούν περισσότεροι από 40 αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που θα κατασκευάσει ο Δήμος Φλώρινας στο Νέο Πάρκο από το πρωί ως αργά το βράδυ, καθώς το γήπεδο θα διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Ήφαιστος Φλώρινας εκτός της συνδιοργάνωσης του event θα έχει και ενεργό συμμετοχή στους αγώνες με συμμετοχή δυο ομάδων, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή οι αθλητές του Κοσμάς Καρακασίδης, Θεόφιλος Τσεμπερίδης, Ευθύμης Γαληρόπουλος και Γιώργος Στεργίου.

Αξιοσημείωτο ασφαλώς είναι και το γεγονός ότι η Ομοσπονδία Βόλεϊ και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 19:30 το απόγευμα θα βραβεύσουν τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του Ήφαιστου για την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 και την κατάκτηση της 3ης θέσης