Το τουρνουά ανόδου volley ανδρών (Α2 εθνική κατηγορία) στη Φλώρινα

Μετα από απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), έγινε δεκτή η από 14/4/2022 αίτησή μας και ανατέθηκε στο σωματείο του ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ η διεξαγωγή και υποστήριξη των αγώνων του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στο τουρνουά ανόδου συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Περιφερειων ΘΡΑΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ της Β’ Εθνικής / Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος Ανδρών και βέβαια η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ volley Ανδρών  του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ η οποία θα διεκδικήσει μαζί με τις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΕΡΜΟΓΕΝΗ ΞΑΝΘΗΣ και ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Είναι ιδιαίτερη ευθύνη και συνάμα τιμη μας η ανάληψη αυτής της σημαντικής διοργάνωσης από το σωματείο του ΑΠΣ  ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ο οποίος θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει όλες τις αποστολές των ομάδων με σκοπό όλοι να μετέχουμε  σε μια γιορτή του volley.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Φλωρινας, το χρονικό διάστημα 6-8 Μαίου 2022.
Απευθύνουμε ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλες τις αποστολές των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά.
Πριν την έναρξη των αγώνων θα διεξαχθεί Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με εκπροσώπους του Τύπου και να αναδείξουν τη σημαντική προσπάθεια στη διαδρομή που οδήγησε τις ομάδες τους στην τελική φάση του τουρνουά.
Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της διοργάνωσης και για τους ωραίους αγώνες που θα διεξαχθούν. Η Φλωρινα αγαπάει τον αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα καταστήσουν αυτή τη σημαντική διοργάνωση που αναλάβαμε να φιλοξενήσουμε, σε μια πραγματική γιορτή του volley.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές- χορηγούς μας , τον Δήμαρχο Φλωρινας Κο Βασίλειο Γιαννάκη , τον Αντιπεριφερειάρχη Φλωρινας
Κο Σωτήριο Βοσδου αλλα και τον τέως Υπουργό Αθλητισμού Κο Γιώργο Λιανή ,οι οποίοι από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν και κάλυψαν με κάθε τρόπο και μέσο την πρότασή μας για να έρθει η ανάληψη της διοργάνωσης στην Πόλη της Φλωρινας.