Χάντμπολ: Με το δεξί στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών ο Αμύντας Αμυνταίου

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Αμύντα Αμυνταίου στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Πασιαλή επικράτησε στο ΔΑΚ Φλώρινας του ΑΟΑ Καστοριάς με 33-23.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, με τον Αμύντα να παίρνει προβάδισμα ενός τέρματος στη λήξη του πρώτου μέρους (17-16).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αμύντα ήταν καταιγιστικοί σε επίθεση και άμυνα, με διαδοχικά σερί έφτασαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο 28-18 στο 45λ. και απλοποίησαν το έργο τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων του Αμύντα στο ΔΑΚ Φλώρινας, κέρδισαν από την αρχή τη μάχη της εξέδρας και βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη.

Πρώτοι σκόρερ για των Αμύντα οι Μυλόπουλος με 8γκ., Τζοβάρας με 7γκ. και Παπαχρήστου Γ. με 6γκ., ενώ για τους Καστοριανούς Γκουντούλας, Κωνσταντινίδης, Κέμπας και Μπαμπαράτσας σημείωσαν από 4γκ.

Διαιτητές: Πήτας- Αγγελίδης.

Τα 10λεπτα: 5-5, 10-12, 17-16 ημχ., 25-18, 29-20, 33-23.

Αμύντας (Δ. Πασιαλής – Μ. Αδαμαντίδου – Χ. Φυραρίδης) Παπαχρήστου Γ. 6, Πετρίδης Σπ. 2, Τζουβάρας 7, Παπαδόπουλος Δημ., Παναγιωτίδης 5, Μπόνας (τφ) Παπαχρήστου Αλ., Μυλόπουλος 8, Γιαννιτσόπουλος, Παπαδόπουλος Διαμ. 5, Ασιανός (τφ).

Καστοριά (Η. Τάρες – Ν. Σαλαγιάννης)  Τάρες 3, Γκουντούλας 4, Πούλιος, Τζιφονώτας, Κωνσταντινίδης 4, Κέμπας 4, Λάτσος 1, Γιούπας, Πισιώτης , Πέσσιος, Μπαμπαράτσας 4, Νικολαΐδης 3, Γεωργίου.

Στιγμιότυπα

https://www.youtube.com/watch?v=aClDbqfsP2U