100% επιτυχία του Shogun στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις Σέρρες

Το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκαν για 6η  συνεχόμενη χρονιά που μπορούμε  πλέον να μιλάμε για θεσμό το τρίτο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών  Σε ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους με πάνω από 600 αθλητές 15 κράτη 75 σύλλογοι 2 ομοσπονδίες και 3 ενώσεις. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας θέαμα και προπάντων ασφάλεια στους αθλητές  που συμμετείχαν. Οι αγώνες ξεκίνησαν με την παρουσίαση όλων των προπονητών, με τον χαιρετισμό του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ. Σμιάρη Θωμά και  τον χαιρετισμό από  τον Αντιπεριφερειάρχη  Σερρών   που εκτός των άλλων τόνισε για άλλη μια φορά «ότι οι πολεμικές τέχνες είναι πειθαρχία αυτοπεποίθηση σεβασμός  και αυτοπροστασία. Έναρξη αγώνων με τον εθνικό μας ύμνο. Η Φλώρινα εκπροσωπήθηκε σε αυτή την Παγκόσμια διοργάνωση με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN .  Συμμετείχαν 20 αθλητές που αγωνίστηκαν με τόλμη ,σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου  προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης Οι αθλητές μας ξεχώρισαν , διακρίθηκαν και κατέκτησαν  μια θέση στο βάθρο.

Η επιλογή  τους έγινε μετά από από την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Στο στάδιο όλα έτοιμα στρωμένα τατάμι  με ρινγκ , οκτάγωνο (κλουβί) και ένα βάθρο όπου γίνονταν οι απονομές.

Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια Ρασίτ Μύριαμ και  ο Τεχνικός  Σύμβουλος Αθανάσιος Βουλγαρίδης Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί θερμά προπονητές μαθητές και ιδιαίτερα τους γονείς που ακολουθούν ,στηρίζουν μα πάνω από όλα εμπιστεύονται τα παιδιά τους .

Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ