Απάντηση του Γ. Τζήμα στον Γ. Ντουβαρτζίδη: “Ο κ. πρόεδρος και το παράλληλο σύμπαν στο οποίο διαβιοί”

Με τον κ. ΝΤΟΥΒΑΡΤΖΙΔΗ και τους χαρακτηρισμούς του δεν πρόκειται να ασχοληθώ, καθώς δεν έχει το σθένος να απαντήσει σε αυτά για τα οποία μέμφθηκα την διοίκηση του ΚΤΕΛ.  Τα γεγονότα σας διαψεύδουν:

  1. Κόβονται εισιτήρια αριθμημένα και οι επιβάτες δεν κάθονται στη θέση και στο λεωφορείο για το οποίο κόπηκαν τα εισιτήρια
  2. Επιβάτες, γιατί ήλθαν με το ΚΤΕΛ της Πτολεμαΐδας; Υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας εγώ και όσοι κάθονταν κοντά στον οδηγό στο δεύτερο λεωφορεία τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ οδηγού και ΠΡΟΕΔΡΟΥ: «κόπηκαν παραπάνω εισιτήρια, έχουν μείνει τέσσερα άτομα, στείλε λεωφορείο, η κοπέλα στο «κισέ» εισιτηρίων τα έχει κάνει μαντάρα».
  3. Όσον αφορά το ποιόν μου, ευτυχώς έχω την τύχη να μην με γνωρίζετε, ας το κρίνουν όλοι οι άλλοι που με γνωρίζουν.
  4. Οι εικασίες επίσης που κάνετε μπορούν να σας δώσουν έναν ρόλο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας (Εσείς, αν δεν με απατά η μνήμη μου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα περιφερόσασταν στα χωριά κατά την διάρκεια των εθνικών εκλογών, συνεπώς θα έπρεπε να τα γνωρίζετε όλα αυτά.) Δηλαδή όποιος συμβάλει στη νόμιμη προεκλογική εκστρατεία ανθρώπου που πιστεύει και εμπιστεύεται γνωρίζει τη λειτουργία του ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – άλλη θέση κλείνεις σε άλλη θέσε κάθεσαι, σε άλλο λεωφορείο σου λένε θα ανέβεις σε άλλο ανεβαίνεις.
  5. Αγαπητέ ΠΡΟΕΔΡΕ τα γεγονότα σας διαψεύδουν και οι Φλωρινιώτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι την «λειτουργία» του ΚΤΕΛ (Δεν μπαίνω στον κόπο να απαριθμήσω ό,τι έχω ήδη ακούσει).
  6. Μονοπώλιο είστε λόγω συγκυριών που μπορεί να αλλάξουν άρδην.
  7. Φυσικά δεν ενόχλησα τους Βουλευτές Φλώρινας και δεν τους ενημέρωσα, αλλά ώς Έλληνας πολίτης έχω δικαίωμα, νομίζω, να αναφέρομαι σε θεσμοθετημένους φορείς ΜΜΕ, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Υπουργεία προκειμένου να καταγγείλω τέτοιου τύπου συμπεριφορές.

ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ¨ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ¨.