Βράβευση του Ήφαιστου Φλώρινας από τον Δήμο Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης βράβευσε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου τον Ήφαιστο Φλώρινας για τις σημαντικές διακρίσεις του.

Στη διάρκεια των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley που διεξάγεται στην πόλη μας, ο κ. Γιαννάκης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας κ. Κώστα Γρηγοριάδη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, αλλά και στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Λουκά για την συνολικά επιτυχημένη πορεία. Παράλληλα, ο κ. Λουκάς τίμησε τον αθλητή Δημήτριο Χατζόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 11ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης αστυνομικών.

Να σημειωθεί ακόμα πως στους αθλητές και στους προπονητές του Ήφαιστου απονεμήθηκαν και τα μετάλλια για την 3η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη και ο Πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας κ. Κώστας Ρόζας.

Ο κ. Γιαννάκης ανέφερε σχετικά: «Έχω την τιμή να βραβεύω την ομάδα που μας προσέφερε ανεπανάληπτες στιγμές στο πρωτάθλημα της Α2, γέμισε το γήπεδο μας και μας έμαθε να αγαπάμε το βόλεϊ. Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές, τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές και εύχομαι του χρόνου να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο».

Πριν τις βραβεύσεις, το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας παρουσίασε ένα σύντομο πρόγραμμα.