Εκατοντάδες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης με δωρεάν μετακίνηση και διαμονή

Σε συνέχεια της περσινής συνεργασίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου και στα πλαίσια του καταστατικού μας στόχου για ανάληψη δράσεων καταπολέμησης της ανεργίας, ανακοινώνουμε την ύπαρξη εκατοντάδων διαθέσιμων θέσεων εργασίας για την συλλογή ελαιοκάρπου σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης.

Μετά από παρεμβάσεις των εργατικών κέντρων Δυτικής Μακεδονίας και Ηρακλείου Κρήτης στο Υπουργείο Εργασίας, φέτος μέσω της ΔΥΠΑ, οι παραπάνω διαθέσιμες θέσεις καλύπτουν εξ ολοκλήρου την ασφαλή μετακίνηση και αξιοπρεπή διαμονή όσων επιθυμούν να εργαστούν.

Οι ανωτέρω θέσεις εργασίας, διάρκειας τριών μηνών, θα προσφέρουν αξιοπρεπή ημερομίσθια, πλήρη ασφάλιση με εργόσημο, δωρεάν διαμονή μέσω voucher (αξίας 250 € μηνιαίως) και δωρεάν μετακίνηση από και προς το Ηράκλειο μέσω voucher (αξίας 250 €)  .

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Καστοριάς και Γρεβενών.

Όσοι επιθυμούν να εργαστούν στις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας να επικοινωνήσουν με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385046903.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το δελτίο τύπου της ΔΥΠΑ ΕΔΩ:
https://www.dypa.gov.gr/aurio-ksekinoun-oi-aitiseis-anerghon-tis-ditikis-makedonias-ghia-to-pilotiko-proghramma-kinitikotitas-ghia-epokhiki-apaskholisi-ston-protogheni-tomea-sto-hrakleio-kritis

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera

Τονίζεται ότι τα ανωτέρω τελούν υπό την αιγίδα των συνεργαζόμενων Εργατικών Κέντρων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ