Επίσκεψη στελεχών ΕΥΔΕΠ στο έργο της ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα

Στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν το εργοτάξιο της ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα, ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδο του έργου με τίτλο «Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα από την γέφυρα των Δικαστηρίων έως την οδό Βουκεφάλα».

Τα στελέχη της ΕΥΔΕΠ συνόδευσαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λάζαρος Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Κώστας Μαραγγός και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του έργου, το οποίο θα αναβαθμίσει πλήρως ένα ξεχωριστό τμήμα της πόλης της Φλώρινας.

Στην περιοχή παρέμβασης υλοποιείται μεταξύ άλλων η κατασκευή νέων πεζοδρομίων, η εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων, η τοποθέτηση νέων πεζογεφυρών και η διευθέτηση της κοίτης του ποταμού.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης, θα δοθεί σε χρήση ένα ακόμα κομμάτι της παραποτάμιας σύνδεσης με το εμπορικό κέντρο της πόλης, βελτιώνοντας  με σύγχρονους αστικούς όρους την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών.

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ