Επιμνημόσυνη Δέηση του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” στη Κλαδοράχη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,  με την παρουσία μελών, φίλων κατοίκων της κοινότητας Κλαδοράχης των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και οικογενειών απογώνων των απαγχωνισθέντων  τέλεσε σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στις 12.00 το μεσημέρι, Αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο της Κλαδοράχης (4ο χλμ. Φλώρινας – Κλαδοράχης), για τους 15 απαγχονισθέντες Έλληνες πατριώτες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 9 Αυγούστου του 1943.

Παλαιά μέλη της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου έψαλαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το “Αιωνία η Μνήμη” υπό την καθοδίγηση του ακούραστου μαέστρου κ. Δημοσθένη Μούσιου.

Το χρονικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος Χατζηστεφάνου.

Στεφάνια κατέθεσαν, ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κων/νος Γέρου, ο Αντιδήμαρχος Άκης Τσορμπάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου και εκ μέρος των συγγενών η κυρία Μανουσάκη Αθανασία.

Η φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας συνόδευσε στον Εθνικό Ύμνο.

Οι οικογένειες των απογώνων του Λαζάρου και Κων/νου Ιωάννου, της κυρίας Αθανασίας Μανουσάκη και του κυρίου Παύλου Μπερέα μοίρασαν νοστιμότατα λουκούμια και δροσερό νερό εις μνήμη των συγγενών τους.