Ευχαριστήριο προς τον Πρόεδρο Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, κ. Κώστα Φιλιππίδη

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ), κ. Κώστα Φιλιππίδη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εθελοντές του ΟΕΝΕΦ, για τη δημιουργία μιας σύγχρονης Αίθουσας Φυσικών Επιστημών στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, η οποία ήδη λειτουργεί ως ένα σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικής, που θα αξιοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενισχύοντας τις εφαρμοζόμενες καινοτομίες στο μάθημα και ενδυναμώνοντας  τις γνώσεις και τις μαθησιακές ικανότητες των μαθητών/τριών του σχολείου.

Το έργο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος EUTEENS4GREEN, που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιήθηκε από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας. Το κόστος του εξοπλισμού που καλύφθηκε από τον ΟΕΝΕΦ ανήλθε στο ποσό των 3.200 €.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την  υλοποίηση του Εργαστήριου  Φυσικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων και για τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού, του Προέδρου, κ. Σάββα Παπαδόπουλου, και του συνόλου των γονέων με τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων και ευελπιστούμε ότι αυτή η πολύπλευρη και διασυλλογική συνεργασία θα αξιοποιηθεί και με άλλες παρόμοιες δραστηριότητες προς όφελος των παιδιών μας, της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής μας και της δημόσιας εκπαίδευσης.

Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας